Bulgaristan Transit Vize için gerekli evraklar

Bulgaristan’ı bir transit ülke olarak kullanacaksanız, ve Bulgaristan üzerinden başka bir ülkeye geçiş yapacaksanız Bulgaristan Transit vizesi almanız gerekmektedir. Üçüncü bir ülkeye seyahat eden kişiler Bulgaristan Transit vize başvurusu yapabilmektedir.

Bulgaristan Transit Vize için gerekli olan evraklar

  1. Geçerli Pasaport (Bulgaristan’dan dönüşünüzden itibaren minimum 6 ay daha süresi kalması gerekmektedir ve Bulgaristan vizesinin basılması için 2 adet boş sayfası olması gerekmektedir.)
  2. Bulgaristan Vize Başvuru Formu
  3. Biometrik fotoğraf (2 adet)
  4. Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  5. Varsa gidilecek ülkenin vizesinin kopyası.
  6. Seyahat boyunca masrafların nasıl karşılanacağını gösteren belgeler
  7. Seyahatiniz boyunca Bulgaristan Cumhuriyetinde geçerli seyahat sigortası. 30000 €
  8. Seyahat planınızı destekleyecek belgeler:
    • İş ile ilgili belgeler
    • Mali durum belgeleri
    • Kişisel belgeler
    • Uçak rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin kanıtlayıcı belgeler
    • Başvuru sahibinin görevini,kişisel özelliklerini,gidiş amacını, gidiş ve dönüş tarihlerini içeren referans mektubu. (Çalıştığınız yerden alabilirsiniz.)
  9. Göçmenlik bürosu yetkilileri pasaport kontrolu boyunca ziyaret amacınızı yeterli bir şekilde doğrulayacak ek evrak talep edebilir.


© Copyright BulgaristanKonsoloslugu.EU
web tasarım