Bulgaristan Ticari Vize Evrakları

Ticari amaçlı Bulgaristan vizesi Bulgaristan’a iş, ticaret amaçlı seyahat yapmak isteyenler için tercih edilmektedir. Bulgaristan ticari vize almak için mutlaka davet mektubu almanız gerekmektedir. Davet mektubunu Bulgaristan’da ziyaret edeceğiniz şirket tarafından temin edilmektedir. Firma kalacağınız gün sayısını mutlaka belirtmelidir.

Ticari Amaçlı Bulgaristan Vizesi için gerekli olan evraklar

  1. Geçerli Pasaport (Bulgaristan’dan dönüşünüzden itibaren minimum 6 ay daha süresi kalması gerekmektedir ve Bulgaristan vizesinin basılması için 2 adet boş sayfası olması gerekmektedir.)
  2. Bulgaristan Vize Başvuru Formu
  3. Bulgaristan Yabancılar Şubesinden onaylı ticari davetiye ve fotokopisi
  4. Biometrik fotoğraf (2 adet)
  5. Seyahat boyunca masrafların nasıl karşılanacağını gösteren belgeler
  6. Bulgaristan Cumhuriyeti’nde geçerli tüm seyahatini kapsayan kişisel seyahat sağlık sigortası. 30000 €
  7. Seyahat planınızı destekleyecek belgeler:
    • İş ile ilgili belgeler
    • Mali durum belgeleri
    • Kişisel belgeler
    • Uçak rezervasyonları ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin kanıtlayıcı belgeler
    • Başvuru sahibinin görevini,kişisel özelliklerini,gidiş amacını, gidiş ve dönüş tarihlerini içeren referans mektubu. (Çalıştığınız yerden alabilirsiniz.)
    • Bulgaristan ile iş ilişkilerini kanıtlayan belgeler


© Copyright BulgaristanKonsoloslugu.EU
web tasarım