Turistik Amaçlı Bulgaristan Vizesi Evrakları

Bulgaristan’a 15 günü geçmeyecek kadar bir seyahat yapacaksanız Bulgaristan turistik amaçlı vize başvurusu yapabilirsiniz. Bulgaristan Konsolosluğu başvurulan kişinin evraklarına çok dikkat etmektedir. Bu yüzden başvurunuzu bir Bulgaristan Konsolosluğu Akredite acentesinden yapmanızı öneririz. Turistik Amaçlı Bulgaristan Vizesi için gerekli olan evraklar Geçerli Pasaport (Bulgaristan’dan dönüşünüzden itibaren minimum 6 ay daha süresi kalması gerekmektedir ve Bulgaristan vizesinin … Okumaya devam et Turistik Amaçlı Bulgaristan Vizesi Evrakları